به من اطلاع بده!

با کلیک بر روی "Allow" از تخفیف ها و پیام های سایت مطلع شوید.
شماره تماس پشتیبانی
02187700778

همین الان کلیک کن و بیا سایت جدید

زمان باقی مانده:
همین الان کلیک کنید
همین الان کلیک کنید

آرتروز فکری چیست و سریع ترین راه های درمان

نیاز به پشتیبانی دارید
پشتیبانی از طریق تلگرام
یا
تماس با شماره:
02187700778
درباره این برنامه

آرتروز فکری بدتر از آرتروز معمولی!

همه ی ما می دونیم که آرتروز به دلایل مختلفی ایجاد میشه و درنهایت باعث از کار افتادن مفاصل میشه و فرد به راحتی نمی تونه مفاصل خودش رو حرکت بده، آرتروز معمولا بعد از میانسالی به وجود میاد و جوون ترها کمتر درگیر این بیماری میشن؛ اما مساله ای که خیلی از افراد پیر، جوون، کودک و میانسال با اون درگیر هستن آرتروز فکری هست. البته در پزشکی چنین بیماری وجود نداره ولی این مساله در سطح گسترده ای در بین افراد مختلف وجود داره؛ کارکردهای مهم مغز فکر کردن، خلاقیت، یادگیری، پیداکردن راه حل و ... هست. آرتروز فکری بیماری ای که مغز رو از کار کرد اصلی که برای اون ساخته شده عقب نگه میداره و اجازه نمیده فعالیت خودش رو به خوبی انجام بده.

 

آرتروز فکری

 

چرا از فکر کردن بیزار میشیم؟

اگر مدت هاست حوصله ی حرف زدن ندارید، با کسی معاشرت نمی کنید، مهارت جدیدی یاد نمی گیرید، و به دنبال ایجاد تغییر و تحول در روند روزمره‌ی زندگی تون نیستین، یعنی گرفتار آرتروز فکری شدین! آرتروز فکری یعنی فرد اصلا از فکر کردن خوشش نمیاد، دوست داره همینطوری طوطی وار یه کاری رو انجام بده، وقتی این بیماری به فرد حمله می کنه خلاقیت و نوآوری رو ازش می گیره، همیشه درمونده و مستاصلِ و هیچ راه حلی نمی تونه پیدا کنه؛ نه اینکه مغز توانایی‌شو نداشته باشه بلکه بخاطر این که مغز فرد آرتروز گرفته!وقتی این بیماری به مغز حمله می کنه دیگه فرد نمی تونه کتاب بخونه، نمی تونه آموزش ببینه، چیزی یاد نمی گیره، چیزی هم یاد نمیده و دوست داره همینطوری که هست باقی بمونه.

تا حالا شده بعد از گف وگو با کسی که تازه باهاش آشنا شدین باخودتون فکر کنین چقدر شبیه بچه‌ها حرف میزد؟ یا چقدر رفتارش شبیه بچه‌ها بود؟
آدم های خیلی زیادی هستن که معلوماتشون در حد همون ده دوازدگی سالگی مونده و بعد ازاون چیزی یاد نگرفتن! همه چیز رو خیلی روتین و‌تکراری انجام میدن ویک چرخه رو بارها و بارها به همون شکل اولیه تکرار می کنن؛ در حقیقت این افراد دچار آرتروز فکری شدن.

 

آرتروز فکری

 

چرا من آرتروز فکری می گیرم؟

آرتروز فکری یک اصلاح برای تعریف مشکلات تربیتی هست که ما در دوران کودکی داشتیم. تحقیقاتی که اخیرا در آمریکا انجام شده، نشون میده که درصد زیادی از خلاقیت و نوآوری کودکان تحت تاثیر تربیت، فرهنگ، خانواده و جامعه از بین میره؛

خیلی از اوقات ما به خاطر باورها و فرهنگ جامعه ای که درآن بزرگ شدیم با تغییر اطرافیان بخصوص کودکان و نوجوانان به شدت مقابله می کنیم و سعی می کنیم کاری کنیم که طبق میل ما و به روشی که ما می خواییم تصمیم بگیرند، این همون نقطه اییِ که قدرت نوآوری و خلاقیت رو از اون‌ها می گیریم و اجازه نمی دیم این تغییرات اتفاق بیفته!

 

آرتروز فکری

 

از کجا شروع میشه؟

دائما با کنترل کردن ها و من می دانم ها، به کودک یاد می‌دیم اینطوری فکر کن، اینطوری عمل کن و حتی بدتر‌از‌اون اینطوری حس کن...
تلفن های سکه ای که در دهه‌های گذشته خیلی پراستفاده بود و مورد استقبال اکثر مردم واقع شده بود، امروزه شاید فقط بتوان بعنوان دکور از اون ها استفاده کرد و تقریبا استفاده ی دیگه‌ای نداره؛ اما همین تلفن ها زمانی که با تفکر و خلاقیت ترکیب شد تلفن های هوشمندی به وجود اومد که امروزه باعث تحولات اساسی در رشد تکنولوژی، ارتباطات و فرهنگ شده است.

مغزی که آرتروز نداره از مطالعه، یادگیری، نوآوری، خلاقیت، آموزش دادن به دیگران و تفاوت ها لذت می بره و به دنبال کشف چیزهای جدید و بهتره؛ شما می تونید همین الان تصمیم بگیرید کاری که تاحالا انجام نمی دادید رو انجام بدید و این روند رو از بین ببرید.

همراه ما باشید، این مطلب به روز رسانی می شود...

نمایش بیشتر
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه آموزشی روی دکمه بالا کلیک کنید.

ثبت نظر و یا سوال

تاکنون نظری ثبت نشده است !
برنامه های مرتبط