به من اطلاع بده!

با کلیک بر روی "Allow" از تخفیف ها و پیام های سایت مطلع شوید.
شماره تماس پشتیبانی
02187700778
  • دوره ها
  • چطور می توانم بعد از ازدواج اخلاق همسرم را تغییر دهم؟

چطور می توانم بعد از ازدواج اخلاق همسرم را تغییر دهم؟

نیاز به پشتیبانی دارید
پشتیبانی از طریق تلگرام
یا
تماس با شماره:
02187700778
اطلاعات برنامه آموزشی
زمان برنامه 00:06
نوع برنامه ویدئو
تعداد قسمت 1
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!
دانلود اپلیکیشن اندروید
با اپلیکیشن به راحتی می توانید برنامه های آموزشی را ببینید.

پریسا نصری

مدرس این برنامه

عضو هیئت مدیره سازمان مردم نهاد خانواده موفق با همکاری استانداری تهران با هدف تحکیم بنیان خانواده
فعالیت در حوزه بالا بردن آمار ازدواج و پایین آوردن آمار طلاق
دارای 8سال سابقه ی مطبوعاتی و فرهنگی
مدیر روابط عمومی مجله روانشناسی شادکامی
مدیر اجرایی انتشارات فریور
عضو سرای روزنامه نگاران کشور

صفحه مدرس
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!
درباره این برنامه

برای تغییر دادن همسر باید چه کار کرد؟

همه آدم ها در هر قلمرو و مقطعی از زندگی شان مثل رابطه عاطفی، کار، تربیت فرزند و ... اشتباه دارند. زیرا گاهی موضوعی از دید خودمان درست ولی از دید دیگران اشتباه است. بنابراین همه ی ما انسان ها ممکن الخطا هستیم و نمی توانیم آن را انکار کنیم. اما اینکه ما چقدر روی اشتباه همان اصرار داریم یا چقدر به فکر رفع آن هستیم اهمیت دارد.

یکی از اشتباهات در حوزه قلمرو عاطفی، وارد کردن اشتباهی برخی افراد به زندگی مان است. به فردی که برای ما مناسب نیست، دل می بندیم و عاشق می شویم. اشتباه بزرگتراز آن این است که تمام این ایرادات و عدم تفاهم ها را می بینیم ولی چون عاشق شدیم به امید تغییر دادن خصوصیات رفتاری همسر بعد از ازدواج به آن چیزی که در ذهن مان است، این رابطه اشتباه را ادامه می دهیم. آیا به نظر شما این نوع انتخاب و طرز تفکر منطقی و درست است؟ آیا ما می توانیم افراد و شرایط را مطابق میل و خواسته خودمان تغییر دهیم؟

اگر جز افرادی هستید که امید به تغییر دیگران دارید، دیدن این ویدئو را از دست ندهید.

چطور همسرم رو تغییر بدم؟

 متاسفانه یکی از بزرگترین اشتباهاتی که افراد قبل از ازدواج انجامش میدن اینه که با تفکر اینکه من این اخلاق همسرم رو، این رفتار همسرم رو و این ویژگی همسرم رو تغییر میدم با هم زیر یه سقف میرن و زندگی مشترکشون را شروع می‌کنند.

 و بعد از مدتی که متوجه می شوند نمی تونن و این خواسته شون اتفاق نمیافته، همون نقطه نقطه شروع مشکلاتشون میشه.  قبل از اینکه هم چنین تفکری داشته باشید باید این مسئله رو بدونید که هر رفتاری و هر اخلاقی از نامزد شما و کسی که دارید باهاش آشنا میشید برای ازدواج، بعد از ازدواج ممکن بین 10 تا 30 درصد بیشتر بشه یعنی اگر طرف مقابل شما آدم مهربونیه احتمالاً بعد از ازدواج بین 10 تا 30 درصد مهربونتره و اگر بد اخلاقه، بد دهنه و یا دست بزن داره باز به همین ترتیب بعد از ازدواج این رفتارها و این اخلاق و افزایش پیدا می‌کنه و شدتش بیشتر میشه.

کِی و کجا می تونیم متوجه بشیم که رفتار فرد تغییر نمی کنه؟

 خیلی ها وقتی که به مشاوره مراجعه می‌کنن یا پیش روانشناس میرن اعتراف می‌کنن که ما دوران نامزدی یا توی دوران عقد متوجه این رفتارها و این تفاوت همسرمون شدیم اما به امید اینکه تغییر میکنه زندگی مشترک شروع کردیم.

 باید بدونید اینه که بدون تمایل و خواست خود فرد شما هیچ وقت نمی توانید هیچ تغییری را در کسی ایجاد کنید و نمیتونید طرف مقابلتون را مجبور به تغییر بکنید.

 از طرف دیگه خیلی از رفتارها و الگوهای رفتاری افراد ریشه در کودکی اونها و تربیت خانوادگی و همینطور عوامل فرهنگی و جامعه ای که در آن رشد کرده دارد و جدا کردن اون ها و حذف آنها اصلاً به هیچ وجه کار ساده ای نخواهد بود.

 مهمترین دلایلی که باعث تفاوت بین شما و همسرتون میشه شامل:

1-تربیت خانواده

2-تفاوت های فرهنگی

3-تفاوت های اجتماعی و عرف جامعه

 4-تله های شخصیتی و روانی

 5-بیماری های روانی

 6-خلق و خوی فرد و ویژگی های شخصیتی اون

 

 شما باید قبل از اینکه ازدواج کنید این موارد را در طرف مقابل تون بررسی کنید و بتوانید به آنها فکر کنید و با توجه به میزان تفاوتی که بین شما و همسرتون یا نامزدتان وجود داره برای ازدواج تصمیم بگیرید.

آیا خواسته مون منطقیه؟!

 البته گاهی خواسته ما برای تغییر همسرمان کاملاً غیر منطقی و ما می‌خواهیم که همسرمون دقیقاً مطابق میل ما رفتار بکنه مطابق میل ما غذا بخوره مطابق میل ما بشینه مطابق میل ما صحبت بکنه و تک تک کارهای روزمری زندگیش رو باب میل و تب ما پیش ببرد و انجام بده.

 که در این صورت متاسفانه خواسته ما برای تغییر همسرمون کاملا غیر منطقی و اشتباه چون هر آدمی ویژگی های منحصر به فرد خودش رو داره و خلق و خوی منحصر به فرد خودش رو داره بنابراین ممکن است که یک مسئله حتی درست دیدگاه من و دیدگاه همسر من کاملاً با هم متفاوت باشد و این هیچ ایرادی نداره تا زمانی که آسیبی به رابطه ما و زندگی مشترک ما وارد نمی کند.

 گاهی وجود یک رفتار اشتباه و دیدگاه اشتباه در ما یا همسرمون باعث ایجاد تنش‌ها و چالش‌های میشه که سلامت روانی خودمون و پایداری رابطه مون رو تحت شعاع قرار میده و ما باید بتونیم با درک درست و به موقع این مسئله را مدیریت کنیم.

 از جمله رفتارهای آزاردهنده همسرمون و مواردی که به زندگی ما آسیب میرسونه:

1.دست و دلبازی بیش از حد

2.خساست بیش از حد

3.رفیق بازی

4.عدم ثبات شغلی و رفتاری

5.وقت نذاشتن برای خانواده

6.عدم صمیمیت

7.خیانت و لغزش

8.بد بینی

9.پرخاشگری

10.اعتیاد

 

 اگه تا اینجا یه مقاله با من همراه بودی احتمالاً به دنبال این هستیم که متوجه بشید چجوری میتونی رفتار همسرت رو تغییر بدی

 همانطور که ابتدای صحبت هم مطرح شد ما نمی توانیم کسی را تغییر بدهیم و این غیر ممکنه مگر زمانی که طرف مقابل هم ما خودش هم این خواسته را داشته باشد.

 وقتی میدونیم طرف مقابل دیگه هیچوقت تغییر نمی کنه چیکار کنیم؟

  کاری که میتونیم انجام بدیم اینه که رفتارهای همسرمون رو ریشه یابی بکنیم حالا یا خودمون یا از این متخصص کمک بگیریم مثلاً اگه همسرتون عصبانی میشه متوجه بشیم که دلیل این عصبانیت چیه چه مواقعی بیشتر از عصبانی میشه وقتی عصبانی میشه چه رفتاری بره آیا من توی این عصبانیت نقشی داشتم؟

 اگه همسرتون فحاشی میکنه باید متوجه بشید که آیا این مدل صحبت کردن و بی احترامی ها تو خونواده هاشون بوده تو دوران کودکی این موارد را تجربه کرده  یا خیر؟!

 اگر رفیق بازه و ساعت تلویزیون کنار دوست داشت چرا چرا این کارو میکنه چه دلیلی توی خونه هست که باعث میشه همسر شما از اومدن به خونه فراری باشه؟!

 وقتی کنار هم هستیم چه جوری با هم صحبت می‌کنیم که صمیمیتی بین شما و همسرتون وجود نیومده اون هم بعد از چندین سال زندگی مشترک؟!

 چطوری رفتارهای بد طرف مقابل رو بهش بگیم، تا تغییرشون بده؟

 کاری که باید انجام بدیم اینه که رفتارهای ناپسند شروع و تبعات اون رو خیلی محترمانه برایش توضیح بدید و سعی کنید خودتون الگوی مناسبی باشید

  و دست از تلاش برای تغییر طرف مقابل تان بردارید چون نصیحت کردن توی هیچ سن و سالی راهکار درستی به حساب نمیاد هیچکس دوست نداره مورد انتقاد قرار بگیره مگر اینکه این فرد از نظر شخصیتی اونقدر پخته باشه که متوجه بشه این انتقاد شما باعث پیشرفت و رشد آن در این زمینه و آن نقطه ای که شما دارید میگید میشه

 میدونیم که هر رفتاری و هر کنشی واکنش رو به همراه داره دقت کنید تا جایی که می توانید تلاش کنید اگر همسرتان عصبیه شما آروم باشید و شرایط کنترل کنید اگر همسرتان عصبانی میشه و فحش میده شما خوب و محترم آن صحبت کنید اگه به دوستش پناه می برد و زمانش را دوست داشت میگذرونه شما سعی کنید برنامه‌های رو توی خونه داشته باشید که همون لذتی که کنار رفیقاش داره و دوست داشت داره توی خونه هم داشته باشد تا به این صورت به جای تشویقش کنید زمان بیشتری رو کنار شما باشه و از این جمع ها دور بشه.

از خودمون شروع کنیم!

 البته دیگه که می تونه به شما کمک بکنه اینه که استراتژی ها و واکنش هایی که تا حالا در مقابل رفتارهای آزاردهنده همسرجون داشت این تغییر بدید مثلا

 اگر با وجود این که همسرتون مدام زمانش را با دوستاش میگذرونه و وقت آزاد خود را کنار دوست داشته است و شما مجبورید برای شام هر شب منتظر بمونید و بعد از این که میاد با کلی غر زدن و جر و بحث بشینید کنار هم شام بخورید.

 این بار به جای این که منتظرش بمونید شام خودتون رو بخورید و شام ایشون رو براشون کنار بگذارید  بعدی منتظرش نمونید وقتی هم که اومد به جای اینکه پاشید برید باقر رو گرم کنید این کار رو نکنید بهش بگید مثلا غذاتو  گذاشتم تو یخچال یا روی گاز گرمکن بخور  عزیزم.

 یا مثلاً اگر همسر شما عادت داره هر وقت از بیرون میاد جوراب لباس هاشو که نمی کنه توی اتاق و توی خونه و شما مجبورید اونا رو جمع کنید و تمیز کنید به جای اینکه عصبانی بشه هیچ کاری نکنید و اجازه بدید خودش این وسایل رو جمع کنه و مرتب کنیم و اگر حتی به شما اعتراض کرد و با آرامش و کامل هیچ واکنش بدی نشان ندادید تا یاد بگیره مسئولیت یه سری کارها و رفتارها و سلیقه شخص خودش باید انجام بده و به عهده بگیره

نمایش بیشتر
جلسات این برنامه

چطور می توانم بعد از ازدواج اخلاق همسرم را تغییر دهم؟

00 ساعت و 06 دقیقه
مشاهده نشده
نیاز به مشترک شدن
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!

ثبت نظر و یا سوال

تاکنون نظری ثبت نشده است !
برنامه های مرتبط