به من اطلاع بده!

با کلیک بر روی "Allow" از تخفیف ها و پیام های سایت مطلع شوید.
شماره تماس پشتیبانی
02187700778
  • دوره ها
  • قهر کردن با همسر و تاثیر آن در رابطه عاطفی

قهر کردن با همسر و تاثیر آن در رابطه عاطفی

نیاز به پشتیبانی دارید
پشتیبانی از طریق تلگرام
یا
تماس با شماره:
02187700778
اطلاعات برنامه آموزشی
زمان برنامه 00:04
نوع برنامه ویدئو
تعداد قسمت 1
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!
دانلود اپلیکیشن اندروید
با اپلیکیشن به راحتی می توانید برنامه های آموزشی را ببینید.

پریسا نصری

مدرس این برنامه

عضو هیئت مدیره سازمان مردم نهاد خانواده موفق با همکاری استانداری تهران با هدف تحکیم بنیان خانواده
فعالیت در حوزه بالا بردن آمار ازدواج و پایین آوردن آمار طلاق
دارای 8سال سابقه ی مطبوعاتی و فرهنگی
مدیر روابط عمومی مجله روانشناسی شادکامی
مدیر اجرایی انتشارات فریور
عضو سرای روزنامه نگاران کشور

صفحه مدرس
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!
درباره این برنامه

اگر به فکر نابودی رابطه هستید تا می توانید قهر کنید!

اشتباهی که اکثر افراد در رابطه عاطفی دارند، این است که فکر می کنند قهر کردن با همسر ابزاری برای رسیدن به خواسته شان است و می توانند با تحت فشار قرار دادن طرف مقابل به آن چه که می خواهند برسند. اما فراموش نکنید که این کار ها موقتی است و در دراز مدت نتیجه ی عکس خواهید داشت. قهر کردن های طولانی و مداوم باعث می شود که همسر شما به این رفتار عادت کند و دیگر ارزشی برای دلخوری شما قائل نباشد و او را از خودتان دور می کنید.

اگر می خواهید از رابطه حذف نشوید و همسرتان به نبودن شما عادت نکند، دیدن این ویدئو را از دست ندهید.

 

قهر کردن با همسر

 

بعد از قهر، چه اتفاقی میوفته؟

بعد از قهرهای طولانی و همیشگی معمولا یکی از طرفین یا حتی هر دو از رو برو شدن با همدیگه خجالت می کشن و راحت نمی تونن این کار رو انجام بدن، در صورتی که قهر می تونه آسیب زننده ترین و مخرب ترین چالش در رابطه بین یک زوج باشه و پیامد های منفی خیلی زیادی رو به دنبال داشته باشه.

وقتی قهر می کنید و تلاشی برای حل مساله نمی کنید ممکنه همسر شما فکر کنه که اهمیتی برای شما نداره و دوست ندارید مشکلات بینتون حل بشه یا چون رفتار طرف مقابل اشتباه بوده پس خودش هم باید سعی کنه دل شما رو به دست بیاره!

در صورتی که باید بدونید در تمامی تعارضات بین دو نفر در واقع هر دو نفر به یک اندازه سهیم هستن و نمیشه گفت فقط یک نفر مقصره و فقط همون یک نفر باید تلاش کنه تا شرایط رو به حالت قبلی برگردونه.

 

قهر کردن با همسر

 

حرف نزدن و قهر کردن چقدر میتونه در حل مشکل به شما کمک کنه؟

تا حالا با خودتون فکر کردین چرا وقتی از همسرتون ناراحین ازش دوری می کنید یا نسبت بهش بی توجه می شید؟
به نظرتون قهر کردن و حرف نزدن راه درستی برای حل مشکلاتتون هست؟ یا رابطتون رو بیشتر تخریب می کنه؟

محل نگذاشتن، بی توجهی، ترشرویی، جواب سربالا دادن، نادیده گرفتن، لجبازی، کینه جویی و در نهایت، قطع ارتباط، ساده ترین روش مواجهه با مشکلات ارتباطی هست و بدون شک معنایی جز فرار کردن نداره؛ فراری که نشانه ترس، ناپختگی و ضعف شخصیتی هست.
بسیاری از زوجین به جای اینکه دنبال راهکاری مفید برای حل مشکلاتشون باشند، سعی می کنند صورت مساله رو به طور موقت یا برای همیشه پاک کنند، که این عین ناتوانی و نداشتن مهارت در بیان مشکلات و ناراحتی رو نشون می ده.

کسی که قهر می کنه بیشتر ازه رکسی در معرض آسیب های قهر هست. وقتی قهر اتفاق میوفته نشون میده فشار زیادی روی فرد هست چون میخواد خودش رو حفظ کنه، در حال تجربه و تهدید هست و با قهر کردن انرزی روانی زیادی ربمونهو از دست میده.

رابطه قهر و فاصله عاطفی!

قهر باعث ایجاد فاصله عاطفی بین هر دو طرف میشه، قهر کردن های زیاد و طولانی مدت به مرور زمان باعث دلسردی و فاصله میشه. حتی فضایی که برای عشق و محبت وجود داره هم می تونه صرفا به فضای همزیستی تبدیل بشه و زوجین بجای مراوده و ارتباط عاطفی که برای رابطه سالم نیاز و ضروری هست، فقط به وظایف خودشون عمل کنن تا رابطه به نوعی باقی .

   وقتی دلایل زیادی برای قهر کردن فراهم شد دیگه کنترل شرایط و قهر نکردن خیلی سخت میشه، اما اگه عوامل و ریشه ی اون شناسایی بشه پیشگیری از قهر کردن راحت خواهد بود.
حداقل بعد از یک سال ارتباط با یک فرد شما دیگه می دونید که اون چه شخصیتی داره و رفتار غالب اون چیه، و می تونید با پیش بینی رفتارها و موقعیت هایی که منجر به قهر اون فرد میشه از افتادن توی تله قهر و کم محلی جلوگیری کنید.

 

قهر کردن با همسر

 

اصلا چرا قهر می کنیم؟

قهر زمانی اتفاق میوفته مه فرد از شد خشم و هیجانات منفی پر میشه، اما چون نمی تونه هیچ واکنشی برای تخلیه روانی خودش انجام بده و به اصطلاح کم میاره، قهر میکنه.

زمانی که چالشی به وجود میاد و مشاجره ای رخ میده، فردی که قوی تر هست به هر طریقی ممکنه خشم و عصبانیت خودش رو ابراز کنه و از خودش دفاع کنه، به این ترتیب خیلی زود هم از شر احساسات منفی خلاص میشه؛ اما فرد ضعیف در این شرایط فقط نظاره گرهست، داد و بیداد ها رو میشنوه، حرف ها و کنایه ها رو به ظاهر تحمل می کنه و چون کاری از پیش نمی بره به قهر متوسل میشه!

برای جلوگیری از قهر چیکار کنیم؟

برای جلوگیری از این وضع بهتره موقع عصبانیت روی رفتار و حرف هامون کنترل داشته باشیم و قلب و روح طرف مقابلمون رو با احساسات منفی پر نکنیم، بجای این از گف و گوی دو طرفه استفاده کنیم تا طرف مقابل هم بتونه از خودش دفاع کنه و از سوءتفاهم های احتمالی بعدی جلوگیری کنیم.

نمایش بیشتر
جلسات این برنامه

قهر کردن با همسر و تاثیر آن در رابطه عاطفی

00 ساعت و 04 دقیقه
مشاهده نشده
نیاز به مشترک شدن
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!

ثبت نظر و یا سوال

1400/6/21 17:19  مدت زمان عضویت:1022 روز
0
ممنون خانم نصری جان بابت صحبتهای خوبتون من خیلی زندگیم و رابطم تغییر کرده خوشحالم بابت وجود شما
1399/11/24 09:58  مدت زمان عضویت:1140 روز
1
ممنونم خانم دکتر عزیز..عالی بود 🙏🌺
برنامه های مرتبط