به من اطلاع بده!

با کلیک بر روی "Allow" از تخفیف ها و پیام های سایت مطلع شوید.
شماره تماس پشتیبانی
02187700778
  • دوره ها
  • در مقابل نظرات مخالف چطور رفتار کنیم؟

در مقابل نظرات مخالف چطور رفتار کنیم؟

نیاز به پشتیبانی دارید
پشتیبانی از طریق تلگرام
یا
تماس با شماره:
02187700778
اطلاعات برنامه آموزشی
زمان برنامه 00:06
نوع برنامه ویدئو
تعداد قسمت 1
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!
دانلود اپلیکیشن اندروید
با اپلیکیشن به راحتی می توانید برنامه های آموزشی را ببینید.

پریسا نصری

مدرس این برنامه

عضو هیئت مدیره سازمان مردم نهاد خانواده موفق با همکاری استانداری تهران با هدف تحکیم بنیان خانواده
فعالیت در حوزه بالا بردن آمار ازدواج و پایین آوردن آمار طلاق
دارای 8سال سابقه ی مطبوعاتی و فرهنگی
مدیر روابط عمومی مجله روانشناسی شادکامی
مدیر اجرایی انتشارات فریور
عضو سرای روزنامه نگاران کشور

صفحه مدرس
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!
درباره این برنامه

از مخالفت های دیگران درس بگیر!

این کاملا طبیعی است که همه آدم های اطراف مان موافق دیدگاه های ما نباشند. هر فردی عقاید خاص خودش را دارد. ولی ما انسان ها اغلب اوقات تحمل شنیدن نظرات مخالف را نداریم و از مخالفت افراد ناراحت می شویم. چون فکر می کنیم که ما رفتار کاملا درستی را انجام می دهیم. در صورتی که فراموش نکنید که اصولا افراد به سه دسته تقسیم می شوند:

دسته اول: موافق نظرات شما هستند.

دسته دوم: مخالف نظرات شما هستند.

دسته سوم: کلا خنثی هستند و هیج نظری ندارند.

 

نظرات مخالف 

 

بجای ناراحتی و واکنش در مقابل نظر دیگران سعی کنید منطقی به آن ها گوش دهید و از دید آن ها به موضوعات نگاه کنید. درست است که آدم هایی که با شما موافق هستند به شما حس بسیار خوبی می دهند و برای شما آرامش دهنده هستند. اما فراموش نکنید که آدم های مخالف هم آموزش دهنده هستند، پس از صحبت های آن ها در جهت پیشرفت و موفقیت تان استفاده کنید.

اگر جز افرادی هستید که تحمل شنیدن نظر مخالف را ندارید، دیدن این ویدئو را از دست ندهید.

 

نظرات مخالف 

 

حق با منه!

 وقتی یکی از عزیزان ما نظرش با ما مخالفه ما در مقابلش گارد میگیریم  و حتی ممکن انقدر ناراحت بشیم که هیچ نکته مثبتی در موردشون نتونیم به ذهنمون بیاریم.  این اختلاف نظر می تونه با دوست صمیمی مون باشه با همسرمون باشه با نامزدم باشه یا با شریک عاطفی و حتی توی محل کارمون  باشه.

  بهترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که تمرکز حواس خودتون رو بیشتر کنید مثلا وقتی توی خونه یا محل کار با کسی مشغول و بهترهستیم و نظراتتون کاملا مخالف هم هست بهترین تکنیکی که می تونه به شما کمک بکنه حضور ذهن و ذهن آگاهی داشتنه.

 وقتی هوشیاری خودمان را حفظ کنیم میتونیم تاثیر مکانیزم دفاعی مغز رو خنثی کنیم و اینجا اگر ما اشتباهی کرده باشیم از اشتباه خودمون دفاع نمی کنیم.

 و به جای حمله کردن به طرف مقابل مون میتونیم سعی کنیم بیشتر حضور ذهن داشته باشیم. با تلاش برای دست بردن تو مکانیزم های غریزی مغزمی توانیم آرامش بیشتری داشته باشیم و راه حل های جدیدتر و بهتری برای حل مشکلات پیدا بکنیم!

 برای اینکه بتوانید به این مرحله از هوشیاری و ذهن آگاهی برسید می تونید اقداماتی که در ادامه میگم رو انجام بدید.

 

نظرات مخالف 

 

1_حفظ تمرکز

 اولین قدم برای تمرکز اینه که وقتی سیستم عصبی ما تحریک میشه و احساس می‌کنیم که داریم عصبانی میشیم، تغییرات فیزیکی که یهو توی بدنمون اتفاق میفته باشیم.  چون همه ی ما وقتی که احساس خطر می کنیم علائم فیزیکی و رفتاری مخصوص خودمون رو داریم بنابراین باید بتونیم این علائم و رفتارهای مخصوص را در خودمون شناسایی بکنیم و تشخیص بدیم که بتونیم توی این جورموقعیت‌ها تمرکز خودمان را حفظ کنیم.

 2_واقع بین باشیم!

 سخت ترین مرحله برای اینکه بتونیم ذهن قوی داشته باشیم همین مرحله باشه؛  نباید با قضاوت های بیجا و شاخ و برگ دادن الکی شرایط را بدتر کنیم وقتی احساس خطر میکنیم و چیزی ما را تهدید میکنه ذهن ما برای فهمیدن ماجرا خیلی سریع میاد داستان های عجیب و غریب و سناریوهای عجیب و غریب می چینه.

  در صورتی که بهترین نوع افکار کلاً فراموش نشد چرا چون بازخوردی که مغز از این ذهنیت میگیره منفی و باعث تشدید شرایط استرس و تنش ها و ترشح هورمون های استرس با بدن ما میشه شب کاملا حق با ما باشه و طرف مقابلمون اشتباه بکند اما اگر واقع‌بین نباشیم نمی توانیم درک درستی از شرایط داشته باشیم و بنابراین مشکل ما ادامه‌دار خواهد بود.

 

 نظرات مخالف

 

 3_مراقب استرستون باشید

تو این مرحله برای اینکه بتونید با استرس مقابله کنید و متوجه بشید که چه تاثیری منفی میتونه رو بدن شما داشته باشه اینه که سعی کنید تغییرات بدن رو کاملاً بینید و احساس کنید بدون اینکه بخوایید کنترلشان کنید یا تغییر نشون بدید ذهنتان را ازافکار منفی که دارید خالی بکنید و ببینید چه تغییراتی برای شما اتفاق می افتد کدوم ازتون میگیره کجات درد میگیره کجاتون آروم میشه کجاتون تنش بیشتر میشه کجا ضربان قلب تون بیشتر میشه.

 

 4_تنفس صحیح رو یاد بگیرید

 یکی از مواردی که به سلامتی شما خیلی کمک میکنه یاد گرفتن و انجام دادن تنفس صحیح همه ما میدونیم که نفس کشیدن برای آرامش اعصاب و آرامش و بدنمون خیلی بهمون کمک می‌کند و اکثر کسایی که نمیتونن درست نفس  بکشن مشکلات جسمی خیلی شدیدی رو دارند تحمل می کنن.

 بهترین حالت نفس کشیدن و تنفس دیافراگمی هستش که میتونید خیلی راحت با یه جستجو توی گوگل این مدل تمرین رو یاد بگیرید و انجامش بدید.

 

 طبیعتاً ممکن ما توی همه موارد نکنیم احساس مونرو و رفتار مون رو کنترل کنیم و آنها را مدیریت کنیم به خصوص زمانی که با نظر ما مخالفت میشه و نظرات مخالف این رو بر علیه ما مطرح می‌کنند چون ما نمیتونیم رفتار دیگران رو و موقعیت‌هایی که براتون پیش بیاد رو پیشبینی بکنیم بهتره که بتونیم خودمون کار بکنیم اما  حقیقت اینه که همیشه نمیتونیم تو این موضوع موفق عمل کنیم ولی اگر همه ما سعی کنیم برخورد درست با نظرات مخالف داشته باشیم قطعاً میتونیم زندگی  آروم تر و بهتری رو تجربه کنیم.

 

نمایش بیشتر
جلسات این برنامه

در مقابل نظرات مخالف چطور رفتار کنیم؟

00 ساعت و 06 دقیقه
مشاهده نشده
رایگان برای اعضا
میخواهم به رایگان مشترک شوم!
رایگان
برای دیدن این برنامه رایگان روی دکمه بالا کلیک کنید!

ثبت نظر و یا سوال

تاکنون نظری ثبت نشده است !
برنامه های مرتبط